blue cruise cuisine
Kom proeven aan boord!
Wij zijn er trots op dat wij al 6 jaar op rij de top drie hebben gehaald in de Blue Voyage Cuisine Cooking Contest. Dit is een kookwedstrijd voor chefs aan boord van een gulet. Dat we steeds zo hoog eindigen, bewijst de constante kwaliteit van het eten aan boord.
Onze sailing chefs aan boord van Grande Lale, Kugu1 en Grandi zijn echt de allerbesten. Aan boord wordt gekookt met verse en lokale producten, meestal ook biologisch gekweekt. Het menu is afwisselend, met alle verschillende smaken van de Turkse en mediterrane keuken. Wij serveren volgens het principe van shared dining. Veel verschillende gerechten op tafel en u proeft en schept alleen op uw bord wat u lekker vindt.
Het menu wordt ieder jaar vernieuwd door onze kapitein en directeur Nedim, met behoud van de gerechten die de gasten het allerlekkerst vonden. Als enige maatschappij krijgen onze chefs ook regelmatig trainingen door een professionele kok, zie chefsoner.nl.